Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Tânăr din Abrud cercetat pentru înşelăciune. A promis unui localnic din Ciuruleasa că-i cumpără o maşină, dar a cheltuit banii

Publicat

Un tânăr de 25 de ani din Abrud este cercetat pentru înşelăciune, după ce l-a convins pe un bărbat din Ciuruleasa să-i dea bani ca să-i cumpere o maşină, însă i-a cheltuit fără să-i predea autoturismul.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud au stabilit că B.T.S. (25 de ani) din oraş, a indus în eroare un bărbat de 59 de ani, din comuna Ciuruleasa. În data de 22 aprilie, i-a solicitat suma de 300 euro şi i-a promis că îl va ajuta să achiziţioneze un autoturism de la o societate comercială. După primirea banilor, în 23 aprilie, când urma să se deplaseze cu bărbatul de 59 de ani pentru a ridica autoturismul, suspectul nu a mai dat curs înţelegerii, comunicându-i totodată acestuia că a cheltuit banii şi că nu-i mai poate procura autoturismul.

Faţă de suspect s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, fiind depus în Centru de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, cu propunerea de arestare preventivă.

UPDATE: Joi, suspectul B.T.S. din Abrud, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „înşelăciune”,  a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă. Unitatea de parchet a dispuS faţă de acesta măsura obligării de a nu părăsi ţara, pe o perioadă de 30 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax