Connect with us
Publicitate

ABRUD

Tânăr din Abrud, cu dosar penal pentru furt. A sustras o bicicletă lăsată de proprietar neasigurată în fața unui local din oraș

Publicat

bicicleta

Un tânăr de 24 de ani din Abrud s-a ales cu dosar penal după ce a furat o bicicletă lăsată de proprietar neasigurată în fața unui local din oraș. Bicicleta a fost recuperată de polițiști şi restituită persoanei păgubite. 

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Abrud l-au identificat pe un tânăr din oraş ca persoană bănuită de furtul unei biciclete în valoare de 1.000 de lei. Bicicleta a fost recuperată şi restituită persoanei păgubite.

La date de 7 august 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud l-au identificat pe un tânăr de 24 de ani, din Abrud, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă sesizată poliţiei în cursul lunii iulie 2018.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 16 iulie 2018, ar fi profitat de faptul că bicicleta a fost lăsată de proprietar, neasigurată, în faţa unui local public din oraş, ar fi sustras-o, iar ulterior ar fi ascuns-o într-o clădire dezafectată din oraş.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au recuperat bicicleta şi au restituit-o păgubitului.

Faţă de tânărul de 24 de ani, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax