Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tânăr din Abrud, prins de poliţişti în timp ce transporta într-un rucsac 6 kg de cupru furat dintr-o fostă fabrică din Zlatna

Publicat

Un tânăr de 25 de ani din Abrud este cercetat pentru furt, după ce a fost prins de poliţiştii din Zlatna, în timp ce transporta cu un rucsac 6 kg de cupru şi cinci robineţi, bunuri pe care le-a sustras dintr-o fostă fabrică din oraş.

Sâmbătă, la ora 12.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna l-au depistat pe O.N.T. (25 de ani), din Abrud, în timp ce se deplasa pe Calea Moţilor din oraş, având asupra sa un rucsac.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au constatat că tânărul avea în rucsac 6 kg de sârmă din cupru şi cinci baterii de instalaţii sanitare, bunuri care s-au dovedit a proveni din furt.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul a pătruns în clădirea unei foste fabrici din Zlatna, joi seara, iar, din două încăperi, a smuls cablurile de la instalaţia electrică şi a demontat cinci robineţi de la instalaţia sanitară.

Faţă de suspect sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii  infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax