Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Abrud, REŢINUT de poliţişti. A urcat la volan cu 1,27 mg/l alcool pur în aer expirat şi a lovit două maşini în Ciuruleasa

Publicat

catuse

catuse Un tânăr de 26 de ani din Abrud a fost reţinut de poliţişti, după ce s-a urcat băut la volan şi a lovit două maşini parcate în comuna Ciuruleasa. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,27mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma examinării medico legale a probelor biologice de sânge prelevate imediat după accident, a rezultat o concentraţie alcoolică în sânge de 2,5 grame la mie. Un tânăr de 24 de ani, pasager în maşină a suferit leziuni corporale.

Miercuri, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii faţă de B.T.S., de 26 de ani, din Abrud, care este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi vătămare corporală din culpă, fapte comise duminică dimineaţa.

Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată prin 112, duminică, cu privire la faptul că pe raza comunei Ciuruleasa, un conducător auto a lovit cu autoturismul două maşini parcate.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că B.T.S., în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, pe raza comunei Ciuruleasa, a pierdut controlul asupra acestuia şi într-o curbă la stânga a ieşit în afara părţii carosabile, intrând în coliziune cu două autovehicule parcate.În urma accidentului un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Ciuruleasa, pasager în autoturismul condus de B.T.S., a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest care indicat valoarea de 1,27mg/l alcool pur în aerul expirat iar în urma examinării medico legale a probelor biologice de sânge prelevate imediat după accident, a rezultat o concentraţie alcoolică în sânge de 2,5 grame la mie.

Joi, B.T.S. Este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax