Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tânăr din Aiud, cercetat pentru părăsirea locului accidentului, după ce a acroşat cu maşina un biciclist, în apropierea localităţii Lopadea Nouă

Publicat

Un bărbat de 64 de ani din Lopadea Nouă a suferit leziuni uşoare în urma unui accident rutier petrecut joi, în apropierea localităţii, pe DJ 107E. Acesta a fost acroşat de un autoturism, care l-a depăşit. Conducătorul auto este cercetat pentru părăsirea locului accidentului.

Evenimentul rutier petrecut joi dimineaţa a fost raportat la Postul de Poliţie Lopadea Nouă, de către bărbatul de 64 de ani, în aceeaşi zi, la ora 13.45. Poliţiştii au stabilit că M.R. (19 ani), din Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 107 E, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depăşire și a biciclistului, acroşându-l cu oglinda retrovizoare dreaptă, după care a părăsit locul accidentului, fără a anunţa poliţia.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului, în urma căruia a rezultat vătămarea integrității corporale unei persoane, fără încuviințarea poliției care efectuează cercetarea locului faptei” și “ vătămare corporală din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax