Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Aiud, REŢINUT de Poliţie după ce a incendiat poarta unei case, a făcut scandal într-un local şi a agresat un barman. Are antecedente penale

Publicat

arestat_catuse Un tânăr de 23 de ani din Aiud a fost reţinut de poliţişti după ce a incendiat poarta unei gospodării din oraş, apon a făcut scandal într-un local şi a agresat un barman. Acesta are antecedente penale, iar în momentul scandalului se afla sub influenţa alcoolului.

Incidentul a fost reclamat la poliţie în urmă cu trei zile. Miercuri, tânărul a fost reţinut şi va fi prezentat procurorilor pentru arestare preventivă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au stabilit că B.A.T., de 23 de ani, din Aiud, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a incendiat poarta unui imobil situat pe strada Gheorghe Doja din oraş, după care s-a deplasat într-un local, unde a provocat un scandal în timpul căruia l-a agresat pe un barman, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Tânărul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat anterior pentru fapte de tulburare a liniştii publice.

Acum, este cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de distrugere, lovirea şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax