Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Aiud, reţinut de poliţişti, după ce a agresat mai multe persoane, a furat un telefon mobil şi a lovit un taximetrist

Publicat

Un tânăr de 25 de ani din Aiud a fost reţinut, joi, de poliţişti fiind cercetat penal pentru mai multe infracţiuni. Este vorba despre furt calificat, distrugere, lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi port fără drept al toporului în locuri publice.
Acesta este suspectul principal în cazul unui furt de telefon în valoare de 750 de lei dintr-un local public din Aiud, joi seara. Ulterior, B.A. (25 de ani), din Aiud a lovit cu pumnii şi picioarele un autoturism taxi, provocându-i avarii, iar pe conducătorul acestuia l-a agresat.
Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe tânăr într-un local public din Aiud şi au găsit asupra sa un topor.
Tânărul este suspect că a mai provocat, în alt local public din Aiud, un scandal în timpul căruia i-a agresat pe barman şi pe o tânără.
B.A. este cercetat pentru furt calificat, distrugere, lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi portul fără drept al toporului în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa persoanelor. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andrei

    sâmbătă, 28.01.2012 at 04:01

    In primul rand tanarul are 19 ani si terorizeaza orasul de cand era mic. Are nu stiu cate dosare si viziteaza frecvent sectia politiei deoarece tot timpul face cate ceva. Si vestea bomba: in noaptea asta l-au eliberat! Pentru ca asa ii la noi in Romania. Nu inteleg cum este posibil asa ceva. Umbla cu toporul dupa el si are atatea delicte comise dar nimeni nu sesizeaza asta! Ce asteptam? Sa omoare un om nevinovat? Ne inchidem toti in casa? Sau cand il vedem pe strada trebuie sa fugim ca poate vine si ne da in cap? Si ne miram ca tara asta e asa cum este..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax