Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Aiud, reţinut de poliţişti pentru că a furat doi viţei. Va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă

Publicat

Poliţiştii din Aiud l-au reţinut, miercuri, pe principalul suspect în cazul unui furt de animale reclamat la începutul săptămânii. Acesta a furat doi viţei lăsaţi nesupravegheaţi de proprietar.

S.M. (24 de ani) din Aiud a furat animalele de pe un câmp, din locul numit „Şesuri”, situat pe raza localităţii Măgina. Tânărul a vândut viţeii lui B.A.C. (27 de ani) din Aiud. Acesta din urmă i-a transportat în localitatea Sânbenedic, de unde au fost recuperaţi de poliţişti şi restituiţi păgubitului.

Faţă de S.M. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 221 din Codul Penal.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax