Connect with us
Publicitate

AIUD

Tânăr din Aiud, reținut după ce a provocat un scandal în noaptea de Crăciun, într-un bar. S-a îmbătat și a bătut un bărbat

Publicat

mascati politie noaptea

Un tânăr din Aiud a fost reținut de polițiști după ce în nopatea de Crăciun a provocat un scandal într-un local din Aiud și a bătut un bărbat de 36 de ani. Cazul a fost făcut public de reprezentații poliției, într-un comunicat de presă transmis joi, 29 decembrie 2022. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 decembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 24 de ani, din localitatea Miraslău, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În noaptea de 25 decembrie/26 decembrie 2022, în timp ce se afla la un local public din municipiul Aiud, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unui conflict spontan, ar fi agresat un bărbat de 36 de ani și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Persoana agresată a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de joi, 29 decembrie 2022, tânărul de 24 de ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax