Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba, amendat pentru că a pariat pe un site interzis. Are de plătit 5.000 de lei la ONJN

Publicat

IMG_4384 Pariatul pe site-urile interzise aduce repercusiuni. O simte pe pielea lui un tânăr din județul Alba, care a fost amendat cu suma de 5.000 de lei deoarece a pariat pe site-ul Bet365, site interzis de Organizația Națională a Jocurilor de Noroc.

Tânărul a fost la centrul ONJN din Sibiu, unde a refuzat să semneze amenda, iar aceasta i-a venit acasă prin poștă. Când a deschis plicul a văzut că are de pătit cam cât a și câștigat din pariuri, 5000 de lei.

„Sunt dezamăgit de faptul că nu am știut că site-ul bet365 este interzis, nici cei de la ONJN nu ne-au înștiințat pe noi, jucătorii, că nu putem să pariem pe acest site”, a declarat albaiulianul.

Acesta va contesta în instanță amenda primită, iar totodată va acționa pe cale legală și firma de pariuri care nu și-a făcut datoria de a-i anunța pe jucătorii care au conturi pe acel site că Bet365 este ilegal în România, potrivit site-ului de sport absport.ro.

Potrivit unor surse, în județ ar exista mai multe persoane care au de plătit amenzi după ce au pariat pe site-uri ilegale.

Vezi şi Peste 50.000 de români vor fi amendaţi cu până la 10.000 de lei pentru că au jucat pe site-uri de pariuri fără autorizaţie

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. A.D.

    joi, 26.11.2015 at 17:17

    Cea mai abuziva decizie luata vreodata in Romania . Si eu am cont pe bet365, dar din fericire nu am pariat anul asta. Cele cateva mii de persoane care au fost talharite de ONJN ar trebui sa se coalizeze si sa ia sediul ONJN cu asalt. Nu inteleg de ce statul nu ia atitudine cand vede ca o institutie ( n-am auzit niciodata de ei) abuzeaza atat de grav de cetateni.

  2. lunetistul

    joi, 26.11.2015 at 23:09

    Niste tembeli. Daca sti ca acel „magazin” functioneaza ilegal,tu ca autoritate ce faci? In loc sa inchizi magazinul ii amendezi pe cumparatorii acelui magazin,care nici nu stiu ca este ilegal? Tembelisme made in romania.

  3. mihai silviu

    vineri, 04.12.2015 at 11:34

    este o forma de terorism financiar;se infiinteaza o organizatie ataca fara sa anunte caci acesta este stilul teroristilor dar ceea ce ma mira cel mai mult este ca statul nu isi apara cetatenii…probabil dupa ce vor distruge psihic si familiile celor amendati justitia va repara nenorocirile acestei organizatii onjn care actioneaza la comanda unor oameni destul de constienti ca o amenda de 10000 ron pentru un salariat cu 700 de ron salariul inseamna distrugere totala…pacat Romania cetatenii trebuie protejati nu distrusi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax