Connect with us
Publicitate

BLAJ

Tânăr din Alba, ARESTAT după ce a provocat accident rutier, băut și fără permis. Are antecedente penale

Publicat

arestat, catuse

Un tânăr din Bucerdea Grânoasă a fost arestat preventiv pentru infracțiuni rutiere. A condus fără permis și sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident soldat cu pagube materiale.

Potrivit IPJ Alba, marți, tânărul, de 33 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, fiind cercetat pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Instanța de judecată a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul este cunoscut cu antecedente penale pentru fapte de natură judiciară.

Polițiștii rutieri din Blaj îl reținuseră luni.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 04.00, polițiștii rutieri din Blaj au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, pe strada Timotei Cipariu din municipiu, a avut loc un accident rutier din care au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că tânărul, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță laterală suficientă în timpul în timpul efectuării manevrei de depășire și a intrat în coliziune cu două autovehicule, care erau staționate, regulamentar, pe partea dreaptă a carosabilului.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax