Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tânăr din Alba arestat preventiv, după ce a lovit cu pumnul un bărbat. Victima a ajuns în stare gravă la spital

Publicat

politie noaptea

Un tânăr de 18 ani din comuna Noșlac a fost arestat preventiv sâmbătă, 1 aprilie 2023, după ce a bătut un bărbat de 67 de ani.

Din câte se pare, în timpul unui conflict conflict spontan, tânărul de 18 ani l-ar fi lovit pe bărbat cu pumnul în față, iar cel din urmă a căzut la pământ, au precizat pentru alba24.ro, reprezentanții IPJ Alba. 

Incidentul a avut loc vineri, 31 martie, în jurul orei 20.00.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, iar din primele informații ar avea nevoie de peste 80 de zile de îngrijiri medicale.

UPDATE: Bărbatul agresat este internat pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, în stare gravă. Potrivit reprezentanților spitalului, bărbatul este intubat fiind în coma profundă.

Are multiple fracturi la nivelul feței au mai precizat pentru alba24.ro, reprezentații unității medicale.

Un cititor a relalat pentru alba24.ro, că tânărul ar fi aruncat prima dată cu pietre în geamul bărbatului, iar alături de el ar mai fi fost încă alte două persoane.

Momentan, cercetat este doar tânărul de 18 ani care l-a lovit pe bărbat. După incident acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în prima zi a lunii aprilie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Acesta a cerut în fața judecătorilor de drepturi și libertăți ai Judecătoriei Aiud să fie plasat în arest la domiciliu sau control judiciar, dar magistrații nu au admis cererea tânărului.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud. Respinge cererea inculpatului B. Z. ALEXANDRU privind luarea măsurii preventive a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu.

(…), dispune arestarea preventivă a inculpatului B. Z. ALEXANDRU, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, (…), pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01.04.2023 şi până la data de 30.04.2023, inclusiv.(…), dispune emiterea, de îndată, faţă de inculpat a mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de 01.04.2023 şi până la data de 30.04.2023, inclusiv”, se arată în soluția pe scurt a Judecătoriei Aiud.

Comunicat al IPJ Alba

Potrivit IPJ Alba, la data de 31 martie 2023, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din comuna Noșlac, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 30 martie 2023, pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi agresat pe un bărbat de 67 de ani, din aceeași localitate, provocându-i leziuni care, potrivit primelor evaluări medicale, ar avea nevoie de aproximativ 80 de zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de sâmbătă, 1 aprilie, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, fiind emis, în acest sens, un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax