Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba, condamant pentru lovituri cauzatoare de moarte. Din orgoliu a snopit în bătaie un bărbat lipsit de apărare

Publicat

Un tânăr din Noșlac a fost condamnat recent, de magistrații Tribunalului Alba pentru lovituri cauzatoare de moarte. Victima acestuia a fost un alt bărbat de 57 de ani, care avea o stare de sănătate precară, fiind și cunoscut pentru consumul ridicat de alcool. 

În data de 25 octombrie 2024, magistrații Tribunalului Alba au dat o decizie în cazul bărbatului și a faptei pe care a comis-o în urmă cu mai bine de un an. 

S-a întâmplat pe raza comunei Noșlac, 30 martie 2023, în jurul orei 21.00. Atunci un grup de tineri mergeau către terenul de fotbal, iar unul dintre ei Alexandru Z.B., ân vârstă de 20 de ani i-a îndemnat pe cei din grup să arunce cu pietre în geamul victimei.

Un schimb de replici a dus la o bătaie

După ce au aruncat cu pietre, victima a ieșit afară cu un cuțit în mână. Între el și inculpat a urmat un schimb de replici, iar Alexandru i-a spus să arunce cuțitul.

Bărbatul a aruncat cuțitul, iar în acel moment inculpatul a început să îl lovească cu palmele și cu pumnii. Un pumn cel mai probabil în bărbie l-a trimis cu putere la pământ pe bărbat. Acesta a dat cu capul de asfalt.

Cum s-a produs decesul

Alexandru le-a spus tututor să fugă și să nu spună nimănui ce au văzut. Victima a fost găsită într-o baltă de sânge și dusă la spital. Apoi bărbatul a fost internat la un centru social unde a făcut o complicație la plămâni.

Bărbatul a făcut o serie de complicații și a fost dus iar la spital, unde în data de 26 mai 2023 a decedat.

Magistrații au concluzionat că starea de sănătate a acestuia s-a agravat din cauza loviturilor încasate de la agresor. Drept urmare  l-au condamnat pe Alexandru Z.B., pentru infracțiunea de lovituri cauzatoare de moarte. Judecătorii Tribunalului au precizat că victima sa, nu prezenta un real pericol, mai ales după ce a aruncat cuțitul din mână și că singurul lucru care a fost afectat a fost orgoliul tânărului.

Pedeapsa primită

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate