Connect with us
Publicitate

AIUD

Tânăr din Alba, condamnat la închisoare pentru tentativă de omor. L-a bătut pe un consătean, în fața unui bar

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un tânăr din Meșcreac, comuna Rădești a ajuns după gratii, pentru tentativă de omor. Instanța l-a condamnat la cinci ani de închisoare după ce l-a bătut pe un bărbat, în fața barului din sat.

Fapta pentru care Z.V. a fost trimis în judecată s-a petrecut la sfârșitul lunii martie, lângă un local din sat, în fața mai multor persoane.

”În data de 22.03.2019, în jurul orelor 21:50, pe fondul unui conflict mai vechi şi în prezenţa mai multor persoane, în timp ce se afla în faţa unui local din satul Meşcreac, comuna Rădeşti, judeţul Alba, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate B.I, cu intensitate, cu pumnii, picioarele şi cu un obiect contondent, mai multe lovituri care i-au vizat zone anatomice vitale ale corpului (cap şi abdomen), cauzându-i victimei leziuni traumatice (un politraumatism cu fracturi multiple ale membrelor şi leziuni la nivelul membrelor superioare cu caracteristice de apărare), care i-au pus în primejdie viaţa şi necesită pentru vindecare un număr de 50-55 zile de îngrijiri medicale”, preciza Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, anul trecut.

Potrivit IPJ Alba, marți, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud l-au depistat și reținut pe un bărbat de 32 de ani, care locuiește fără forme legale în comuna Rădești, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Alba.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 5 ani și o lună închisoare pentru tentativă de  omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax