Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba, cu dosar penal la Câmpia Turzii. I-a dat mașina unei tinere, iar aceasta a condus-o fără permis

Publicat

volan

Un tânăr din Alba s-a ales cu dosar penal după ce i-a dat mașina unei tinere, iar aceasta a condus-o fără să dețină permis. A fost oprită de poliție la Câmpia Turzii, în județul Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, duminică, 19 aprilie, în jurul orei 12.00, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au depistat o conducătoare auto de 18 ani, din comuna Reteag, judeţul Bistriţa-Năsăud, care se deplasa pe strada Iancu Jianu, din municipiul Câmpia Turzii, deşi nu deţinea permis de conducere.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul i-a fost încredinţat spre a fi condus de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Lunca Mureş, judeţul Alba.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul spre a fi condus unei persoane care nu deține permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax