Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba, implicat în accident rutier, la Hunedoara. A fost rănit uşor

Publicat

Un tânăr în vârstă de 33 de ani din Alba a fost rănit într-un accident rutier petrecut sâmbătă, la Hunedoara. Maşina pe care o conducea a fost lovită de un autoturism al cărui şofer nu i-a dat prioritate, în intersecţie.

Potrivit IPJ Hunedoara, în 27 ianuarie, în jurul orei 18.30, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe Bulevardul 1848, din municipiul Hunedoara, în momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Avram Iancu, nu a respectat semnificația indicatorului ,,cedează trecerea’’ şi nu a acordat prioritate şi a lovit un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din judeţul Alba. Ulterior, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiştilor.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care circula regulamentar.

Conducătorul auto care a produs evenimentul rutier a fost identificat la scurt timp de poliţişti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,88 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax