Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba, implicat într-un accident rutier între Sibiu și Cisnădie. O persoană a ajuns la spital

Publicat

Un tânăr de 23 de ani din județul Alba a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DJ 106 C, între Sibiu și Cisnădie.

Potrivit IPJ Sibiu tânărul ar fi pierdut controlul autoturismului și după ce a lovit o bordură, de pe marginea drumului a fost proiectat într-un autoturism condus de o femeie din Cisnădie. 

Polițiștii rutieri intervin la un accident în care sunt implicate 3 autoturisme, produs pe DJ 106C, în zona Seviș, între Sibiu și Cisnădie.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele verificări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Cisnădie, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Alba, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit o bordură din dreapta și a fost proiectat pe contrasens unde a lovit două autoturisme conduse din sens opus de către două femei, ambele în vârstă de 32 de ani, din Cisnădie.

În urma coliziunii a rezultat rănirea unui pasager din ultimul autoturism lovit, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Cisnădie, acesta fiind transportat la spital.

În zonă se circulă îngreunat.

sursă foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax