Connect with us
Publicitate

CUGIR

Tânăr din Alba, în arest preventiv după ce a furat în cinci zile diferite băuturi alcoolice dintr-un magazin. Cum acționa

furt magazin alcool

Publicat

Un tânăr de 21 de ani, din Alba, s-a ales cu dosar penal, dar a ajuns și arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce în mai multe zile a furat băuturi alcoolice dintr-un magazin. 

Potrivit procurorilor, tânărul a furat în cinci zile diferite sticle cu băuturi, pe care le-a ascuns sub haine. 

În zilele de 9 ianuarie, 12 ianuarie, 19 ianuarie, 20 ianuarie și 22 ianuarie, tânărul a mers la un magazin din Cugir, ”iar de pe rafturi a sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice, bunuri pe care le-a ascuns sub articolele vestimentare pe care le purta, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu total de 352, 89 lei”, se arată într-un comunicat al procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit procurilor, în data de 01 februarie 2022, inculpatul a fost reținut pe o durată de 24 ore de către organele de poliţie. De asemenea, în data de 2 februarie 2022, procurorul a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat pe o perioadă de 30 zile, iar judecătorul de drepturi şi liberăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea.

”Cu privire la persoana inculpatului, în vârstă de 21 ani, din analiza fişei de cazier judiciar rezultă că acesta nu se află la primul contact cu legea penală. Astfel, inculpatul a comis aceste fapte în stare recidivă postcondamnatorie şi în timp ce se afla sub măsura controlului judiciar într-un alt dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia”, au mai precizat anchetatorii.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate