Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba Iulia, arestat preventiv pentru 29 de zile, după ce a violat o femeie

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din Alba Iulia a fost prins de poliţişti după ce a violat o femeie din Hunedoara, care locuieşte fără forme în Alba Iulia. Tânărul, cunoscut cu antecedente penale, a fost reţinut în arest preventiv, luni, pentru 29 de zile.

Luni, 9 aprilie 2012, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au continuat cercetările cu privire la o infracţiune de viol, în legătură cu care fuseseră sesizaţi duminică seara.

În urma probatoriului administrat în cauză, a rezultat că, în nopţile de vineri şi sâmbătă (6 şi 7 aprilie 2012), B.F., de 21 de ani, din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, s-a deplasat la locuinţa unei femei, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Hunedoara, care locuieşte fără forme în Alba Iulia, unde, prin ameninţare şi violenţă, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale.

Suspectul a fost reţinut, iar, în cursul zilei de luni, 9 aprilie 2012, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi l-a prezentat pe B.F. instanţei de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax