Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba Iulia, cercetat pentru înşelăciune. A păgubit mai multe persoane cu peste 20.000 de lei cu promisiunea executării unor servicii

Publicat

pol

Un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia este cercetat de polițiști, după ce, în perioada iunie 2011- septembrie 2012, înșelat 11 persoane cărora le-a promis că le va face diferite lucrări la locuințe. Acesta a reușit să obțină de la păgubiți peste 20.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba au documentat activitatea infracţională a lui G.A.P., de 25 de ani, din Alba Iulia, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de înşelăciune şi abuz de încredere.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, în perioada iunie 2011 – septembrie 2012, tânărul, a indus în eroare 11 persoane din Alba Iulia, Şugag şi Săsciori, cărora le-a promis că le va efectua diverse lucrări de amenajări interioare şi termoizolare a locuinţelor, precum şi intermedieri de contracte de muncă în străinătate.

Pentru a efectua lucrările şi a intermedia contractele de muncă, învinuitul a pretins sume de bani în avans, încasând astfel suma totală de 16.760 lei.

De asemenea, la doi dintre păgubiţi le-a promis că le va instala pe laptopuri, diverse programe, fără ca mai apoi să restitui proprietarilor computerele. Prejudiciul total cauzat prin faptele lui G.A.P. este în valoare de 20.760 lei.

Miercuri, învinuitul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată a dispus cercetarea bărbatului în stare de libertate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cetateanul

    vineri, 01.02.2013 at 17:21

    cel putin 3 ani de inchisoare ca sa-i iasa din cap hotiile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax