Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba Iulia condamnat după ce a tâlhărit două persoane, pentru câteva țigări și un parfum ieftin. Ce pedeapsa a primit

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a fost recent condamnat de magistrații din oraș, pentru tâlhărie calificată. În data de 22 septembrie, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au considerat că tânărul trebuie să stea într-un centru educativ, pentru o perioadă de timp. 

Tânărul în cauză a tâlhărit două persoane pentru câteva țigări și un parfum ieftin.

Faptele s-au petrecut în data de 31 martie 2023.

Atunci, potrivit magistraților, ”în jurul orei 01:00, pe timp de noapte, în timp ce se aflau pe Bulevardul Republicii, în municipiul Alba Iulia, în zona intersecției cu str. Vasile Alecsandri, inculpații G. și L., folosind un cuțit, pe care l-au îndreptat spre persoanele vătămate D. și P., precum și o bâtă din lemn pe care o aveau asupra lor, au amenințat victimele, iar în contextul amenințărilor întrebuințate în mod implicit, au procedat la deposedarea acestora de câteva țigări și un parfum”, se arată în motivarea instanței.

Unul dintre tineri și-a aflat pedeapsa în 22 septembrie 2023.

Magistrații au decis ca acesta să fie condamnat la măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru o durată de 1 an şi 6 luni.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax