Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba Iulia, condamnat la închisoare pentru înşelăciune. Lua bani pentru subvenții APIA

Publicat

apia

Curtea de Apel l-a condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare pe un tânăr în vârstă de 26 de ani din Alba Iulia. Adrian P. G. s-a specializat în infracțiuni de înșelăciune, inculpatul având trei dosare penale pe rolul instanțelor de judecată.

Primul dosar a fost finalizat în 24 septembrie 2013, la Curtea de Apel Alba Iulia, după doi ani de judecată. Adrian P. G. a primit pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare. Magistrații de la Curtea de Apel au menținut decizia Tribunalului Alba.

Tânărul este judecat pentru că s-a dat drept funcţionar APIA şi a pretins şi primit din partea unor oameni diverse sume de bani în schimbul promisiunii că le va rezolva primirea subvenţiei pentru terenuri şi animale.

Vezi mai multe detalii pe Anchete.Alba24.ro.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Tânăr de 26 de ani din Alba Iulia, urmărit național, prins în Craiova. A încercat să se sustragă de la o pedeapsă de 4 ani închisoare | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax