Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba Iulia, cu dosar penal pentru patru furturi şi prejudiciu de 20.000 de lei. Este cercetat sub control judiciar

Publicat

cupruUn tânăr în vârstă de 29 de ani din Alba Iulia este cercetat în patru cazuri de furturi comise în perioada decembrie 2014 – iulie 2015. Poliţiştii au calculate un prejudiciu total de peste 20.000 de lei. Tânărul a sustras cabluri electrice din cupru, scule şi porţi metalice, din sediile unor firme din oraş. Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au făcut, joi, o percheziţie la domiciliul acestuia.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia au reuşit documentarea activităţii infracționale a lui G.G., de 29 de ani, din municipiu, care este bănuit de comiterea a patru furturi, în perioada decembrie 2014 – iulie 2015, transmite IPJ Alba.

În decembrie 2014, a pătruns prin efracţie în sediul unei firme din Alba Iulia şi a sustras mai mulţi colaci de cablu electric din cupru, în valoare totala de 3.324 lei.

În lunile februarie şi martie 2015 a sustras scule electrice, în valoare totală de 17.440 lei din containerele unei alte societăţi comerciale din Alba Iulia, iar în noaptea de 13/14 iulie 2015, a sustras trei porţi metalice de la un imobil situat pe strada Dimitrie Bolintineanu din Alba Iulia.

Pentru obţinerea de probe în cauză, poliţiştii au efectuat joi o percheziţie la domiciliul bărbatului, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile furate.

G.G. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus faţă de acesta, măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate