Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba Iulia, prins sub influența drogurilor la volan. Acțiune a Poliției Rutiere pe DN 74

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din Alba Iulia a fost prins sub influența drogurilor, la volan. A fost oprit pe DN 74, de către polițiștii din Alba, care au organizat o acțiune rutieră.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 11 ianuarie, în jurul orei 10.00, polițiștii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acționau pe DN 74, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru determinarea prezenței, în organism, a substanțelor cu efect psihoactiv.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Miercuri, între orele 6.00 și 13.00, polițiștii din Zlatna, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Postului de Poliție Almașu Mare au organizat, pe DN 74, o acțiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranța traficului rutier și conduc cu viteză excesivă sau sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

În cele 7 ore de acțiune, polițiștii au depistat și sancționat 35 de conducători auto care au condus cu viteză peste limita legală, unul care conducea sub influența băutelor alcoolice și 3 care au săvârșit alte abateri la regimul rutier.

foto: arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax