Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba Iulia REŢINUT. A furat un BMW din oraş şi a fost prins de poliţişti la Copşa Mică, în judeţul Sibiu

Publicat

pol

masina politie rutiera accident Un tânăr de 32 de ani din Alba Iulia a fost reţinut pentru 25 de ore şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, după ce a furat o maşină din oraş. A fost prins de poliţişti la Copşa Mică, în judeţul Sibiu.

Potrivit IPJ Alba, duminică, la ora 00.57, Poliţia Alba Iulia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către un tânăr din municipiu, cu privire la faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 24.00, a observat lipsa autoturismului care se afla parcat pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

La nivelul IPJ Alba a fost declanşată, cu operativitate, o acţiune de căutare a autoturismului, ocazie cu care acesta a fost depistat pe raza localităţii Copşa Mică, judeţul Sibiu.

Maşina era condusă de C.R., de 29 de ani, din municipiul Blaj, care era însoţit de M.M., de 32 de ani, din municipiul Alba Iulia.

Prin ordonanţă a procurorului, faţă de cei doi s-a dispus efectuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de urt calificat.

Având în vedere că în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că persoana care ar fi furat autovehiculul este M.M., față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia să dispună soluţia legală.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.

Potrivit unor surse, maşina furată este un BMW.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Politist

    luni, 29.06.2015 at 17:21

    Da intradevar autorii furtului BMW de pe raza mun.Alba Iulia au fost prinsi cu operativitate de catre politisti din cadrul IPJ SIBIU respectiv Sectia NR.5 Politie Rurala Axente Sever si Politia Or.Copsa Mica.

  2. politist

    luni, 29.06.2015 at 18:02

    Felicitari politistilor din cadrul IPJ SIBIU ,Sectia nr.5 Politia Rurala Axente Sever si Pol.Or.Copsa Mica pentru modul cum au actionat si operativitate ,tot asa si pe viitor !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax