Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba Iulia, reținut de polițiști după o percheziție domiciliară. Este suspectat că ar fi spart un magazin din oraș

Publicat

politie noaptea

Un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia a fost reținut în urma unor percheziții realizate de polițiștii din oraș. Tânărul în cauză este suspect într-un caz de furt. 

Acesta ar fi intrat în sediul unui societăți comerciale din oraș, de unde ar fi sustras un monitor și un telefon mobil. Fapta s-a petrecut în seara zilei de 12 septembrie, iar acesta a fost reținut 10 zile mai târziu.

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă, duminică 24 septembrie.

La data de 22 septembrie 2023, polițiștii de investigații criminale din carul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat un tânăr de 26 de ani, din municipiul Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în seara zilei de 12 septembrie 2023, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unei societăți comerciale din Alba Iulia, iar din interiorul acesteia ar fi sustras un monitor, un telefon mobil și cheile de la garajul situat în spatele clădirii.

Ulterior, în seara zilei 17 septembrie, tânărul ar fi pătruns, din nou, în incinta aceleiași societăți comerciale, fără a sustrage bunuri.

Pentru documentarea activității sale infracționale, polițiștii i-au percheziționat domiciliul. Ulterior, acesta a fost reținut, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii sale activități infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax