Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Tânăr din Alba Iulia, reţinut de poliţişti pentru furt din locuinţe. La domiciliul acestuia au fost găsite produse etnobotanice

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din Alba Iulia a fost identificat de poliţişti, marţi, fiind suspect în mai multe cazuri de furturi din locuinţe în construcţie şi alte locaţii din municipiu. În urma unei percheziţii la domiciliul acestuia, au fost găsite mai multe obiecte furate şi plicuri cu produse etnobotanice. Acesta va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din Alba Iulia au organizat, marţi, 10 aprilie, o acţiune ce a avut drept scop asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă civică, prevenirea şi combaterea infracţiunilor privind avutul public şi privat precum şi a altor fapte antisociale.

Cu ocazia acestei acţiuni, a fost depistat Mihai Paul Nagy, de 21 de ani, din municipiul Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, care este principalul suspect de comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe în construcţie, anexe şi boxe, de pe raza municipiului Alba Iulia.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate, în locuinţa suspectului poliţiştii au identificat mai multe bunuri (telefoane mobile, scule, obiecte de uz casnic etc.), despre care există suspiciunea că provin din furturi. De asemenea, au fost găsite 14 plicuri cu produse etnobotanice, care au fost ridicate în vederea expertizării, în condiţii de laborator pentru a se stabili dacă conţin substanţe interzise, cu afecte psihoactive, dăunătoare sănătăţii, în funcţie de rezultat, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Faţă de suspect cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând să fie reţinut în baza unei ordonanţe de reţinere şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

FOTO: Cătălin Crăciun


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax