Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba Iulia, REȚINUT de poliţişti, după ce a amenințat și a hărțuit o tânără de 19 ani din oraş

politie

Publicat

duba politie Un tânăr în vârstă de 30 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce a amenințat cu acte de violenţă și a hărțuit o tânără de 19 ani din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 aprilie, poliţiştii Municipiului Alba Iulia, Biroul de Ordine Publică – Compartimentul Proximitate au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore faţă de un bărbat de 30 de ani din Alba Iulia, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare şi hărțuire.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii constat că H.G., în perioada 30 martie – 10 aprilie, în repetate rânduri, a amenințat cu acte de violență și a hărțuit o tânără de 19 de ani din Alba Iulia, producându-i acesteia o stare de temere.

Față de H.G. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în data de 13 aprilie să se propună Parchetului punerea în mișcare a acțiunii penale și sesizarea judecătorului de drepturi și libertăți în vederea luării măsurii arestării preventive a acestuia.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate