Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba Iulia, tâlhărit de un prieten care l-a invitat afară la o țigară. Atacatorul are 18 ani și multiple dosare penale

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a fost tâlhărit, chiar de un prieten care l-a chemat afară, la o țigară. Fapta s-a petrecut în urmă cu un an, în cartierul ”Tolstoi” din oraș. 

Cel care l-a tâlhărit, un minor la data comiterii faptei, cunoscut deja al instanțelor din oraș și care se află în arest preventiv la Penitenciarul Aiud și-a aflat sentința. Acum tâlharul, Ștefan Emilian L. are 18 ani împliniți. Acesta are multiple dosare penale deschise pentru furt și viol.

În data de 5 ianuarie 2024, magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au condamnat pentru tâlhărie.

Ce s-a întâmplat

Inculpatul l-a contactat în dimineața de 8 ianuarie 2023 pe tânăr pe aplicația Instagram. L-a chemat pe acesta la o țigară. Cei doi s-au întâlnit iar alături de ei a mai venit încă o persoană.

Interacțiunea dintre cei trei a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unui restaurant din zonă.

Atacatorul avea o cagulă pe față

La ora 8.35 magistrații notează că agresorul mergea pe stradă alături de victimă și de martor, în timp ce purta o cagulă pe față. Este și momentul tâlhăriei.

Atacatorul îi cere victimei telefonul Iphone, iar când acesta i-l dă, îi pulverizează spray iritat în ochi, apoi fuge, acțiunea fiind descrisă în motivarea instanței.

Decizia instanței

Tâlharul, aflat în arest preventiv la Penitenciarul Aiud a fost condamnat la internarea într-un centru educativ pe o durată de 2 ani pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax