Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba, prins beat și fără permis la volan, în Câmpia Turzii. S-a ales cu dosar penal

Publicat

la volan

Un tânăr de 24 de ani din județul Alba este cercetat penal după ce a condus o mașină, fără a deține permis și după ce consumase alcool. A fost oprit de polițiști, în Câmpia Turzii.

Potrivit IPJ Cluj, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 00.50, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 24 de ani, din comuna Lunca Mureşului, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din municipiul Câmpia Turzii, deşi nu deţine permis de conducere.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax