Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba, prins cu alcoolemie de peste 1 la mie, la volan, în Sibiu. Unde l-au oprit polițiștii

Publicat

Un tânăr din Alba s-a ales cu dosar penal în Sibiu, după ce a condus sub influența alcoolului. Etilotestul a indicat alcoolemie de peste 1 la mie.

Potrivit IPJ Sibiu, joi, 27 iulie, în jurul orei 18.00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Alba Iulia de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Alba.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii rutieri reamintesc șoferilor tentați de a consuma alcool sau substanțe psihoactive, înainte de a se urca la volan, că vor fi condamnați la închisoare cu executare dacă sunt găsiți vinovați de producerea unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane, după ce au condus aflându-se sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate