Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba, prins în parcarea Shopping City Șelimbăr, în timp ce vindea ilegal articole pirotehnice

Publicat

Un tânăr de 33 de ani din Alba s-a ales cu dosar penal la Sibiu. A fost prins în parcarea Shopping City Șelimbăr în timp ce vindea articole pirotehnice.

Potrivit IPJ Sibiu, sâmbătă, 19 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune specifică cu scopul depistării și aplicării măsurilor legale față de persoanele care dețin și comercializează fără drept articole pirotehnice.

Cu această ocazie, în jurul orei 13,30, în parcarea Shopping City Șelimbăr, polițiștii au depistat o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Sibiu, și un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Alba, care dețineau mai multe articole pirotehnice din categoria celor interzise deținerii și comercializării de către persoane fizice neautorizate.

În prezent, cei doi sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere fără drept de articole pirotehnice.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării 11 articole pirotehnice, iar cercetările continuă la nivelul S.A.E.S.P. Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax