Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba prins la volan fără permis. Polițiștii i-au deschis dosar penal și bărbatului care i-a dat mașina

Publicat

Un tânăr din comuna Hopârta s-a ales cu dosar penal după ce a condus o mașină fără a avea permis. Poliția îl cercetează și pe proprietarul autoturismului, pentru că i l-a dat să-l conducă.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 5 iunie, în jurul orei 10.40, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, în timp ce acționau pe raza localității Șpălnaca, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 20 ani, din comuna Hopârta, județul Alba.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul i-ar fi fost încredințat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un bărbat de 39 de ani, cu toate că știa că tânărul nu deține permis de conducere.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate pentru conducere fără permis, iar față de bărbatul care i-a încredințat autoturismul, cercetările sunt continuate pentru   încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane care nu deține permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax