Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba, rănit în ACCIDENT la Sibiu, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului

Publicat

accident

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Alba a fost rănit într-un accident produs în noaptea de marţi spre miercuri, la Sibiu. Se afla într-o maşină alături de alţi doi tineri, iar şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit în parapetul de pe marginea carosabilului.

În noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 3.00, pe DN7H, în zona centurii Sibiu, la intersecţia cu Calea Şurii Mici, un şofer în vârstă de 21 de ani din judeţul Braşov, care circula dinspre Şura Mică, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit în afara părţii carosabile, lovind parapetul de pe margine, potrivit IPJ Sibiu.

În accident au fost răniţi uşor conducătorul auto şi un pasager în vârstă de 22 de ani din judeţul Alba (D.C, din Valea Lungă). Alt pasager, de 18 ani, din judeţul Mureş, a fost rănit grav, suferind fracturi la picior.

Maşina implicată în accident este un BMW.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax