Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba, suspect că a furat mai multe scule electrice, reținut de polițiști

Publicat

politie

Polițiștii din Abrud l-au reținut pe un tânăr din Baia de Arieș care este bănuit că a săvârșit 6 furturi de scule electrice din anexe ale locuințelor unor cetățeni din comuna Roșia Montană.

În cursul zilei de joi, acesta va fi prezentat în fața magistraților judecătoriei Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 septembrie 2019, polițiștii din Abrud l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din Baia de Arieș, județul Alba, ca persoană bănuită de săvârșirea a 6 furturi, fapte reclamate poliție în perioada 5 august – 22 septembrie 2019, de către cetățeni din comuna Bistra.

Se pare că, în 4 nopți diferite, tânărul ar fi furat scule electrice, în principal motoferăstraie, din anexe ale locuințelor unor cetățeni din localitatea Corna, comuna Bistra și dintr-un taf parcat pe marginea unui drum, în comuna Bucium.

Prejudiciul total a fost estimat la 7.500 de lei și a fost recuperat parțial.

În cursul zilei de azi, 26 septembrie, tânărul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax