Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba, trimis în judecată. A băut la o nuntă, iar apoi s-a urcat la volan. Urmarea: A produs un grav accident rutier

Publicat

Un tânăr din Șugag care s-a urcat beat la volan și a provocat un accident rutier, a fost trimis în judecată. Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară la Judecătoria Sebeș.

În data de 12 februarie 2024, magistrații din Sebeș au dispus începerea judecății.

Tânărul va fi judecat pentru un accident pe care l-a produs în noaptea de 17 iulie 2023. Atunci, tânărul a plecat beat de la o nuntă din Alba Iulia. În Lancram a intrat în coliziune cu un alt automobil condus de un tânăr de 20 de ani din Sebeș.

Cum s-a produs accidentul

În urma impactului șoferul care va fi judecat a rămas încarcerat. După ce a ajuns la spital, a fost testat pentru alcool, iar rezultatul a fost pozitiv.

Polițiștii au transmis la data producerii accidentului ce s-a întâmplat.

CITEȘTE ȘI: FOTO Accident GRAV în Lancrăm: Un bărbat încarcerat, după impactul între două autoturisme. Alte 3 persoane, duse la spital

La data de 17 iulie 2023, în jurul orei 01:00, în localitatea Lancrăm, un bărbat de 31 de ani, din comuna Șugag, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a întrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus, de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Sebeș.

În urma impactului, primul autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului, cei doi conducători auto precum și doi tineri de 17 ani, pasageri  în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital, au transmis reprezentații IPJ Alba.

Ce alcoolemie avea

Magistrații au notat în motivarea instanței ce alcoolemie avea tânărul, dar și cât a declarat acesta că a băut.

Acesta a participat la o nuntă organizată la Alba Iulia, împrejurare în care a consumat cinci beri alcoolizate și țuică de casă. După miezul nopții inculpatul a plecat de la restaurant, s-a urcat la volanul autoturismului.

În jurul orei 0058, în momentul în care a ajuns în apropierea imobilului cu nr. 24, situat pe strada Nouă din localitatea Lancrăm, inculpatul a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism. Acest din urmă autoturism rula din direcția Sebeș înspre Alba Iulia.

Agenții de poliție sosiți la fața locului au constatat că inculpatul a rămas încarcerat la volanul autoturismului, iar după ce a fost extras din autoturism a fost condus la Secţia UPU a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La sediul unității medicale i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din buletinul de analiză toxicologică alcoolemier ezultă că la ora 0220 inculpatul avea o îmbibație alcoolică în sânge de 2,22 g‰, au notat magistrații.

Pentru fapta sa, tânărul va ajunge în fața instanței pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax