Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba, trimis în judecată pentru viol și santaj, după ce a abuzat o minoră de 14 ani. Un alt bărbat va fi și el judecat

Publicat

Un tânăr din satul Făgetu De Sus, județul Alba, a fost recent trimis în judecată pentru viol, șantaj și act sexual cu un minor.Victima în cauză avea la momentul comiterii faptei 14 ani.

De asemenea, în fața instanței va ajunge și un alt bărbat care a întreținut relații sexuale cu minora în cauză. 

Dosarul a trecut în data de 12 iulie 2024, de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Câmpeni.

Faptele pentru care cei doi judecați sunt vechi, din anul 2020 și resepctiv 2021. Primul bărbat cel care va fi judecat pentru 3 capete de acuzare a comis faptele în 2020.

Ceea ce a făcut este descris pe scurt în motivarea instanței Judecătoriei Câmpeni.

Act sexual cu un minor

Primul cap de acuzare este act sexual cu un minor. S-a întâmplat în 2020 când fata avea 14 ani. Atunci, potrivit magistraților ”a întreţinut relaţii sexuale consimţite cu  despre care știa că are 14 ani, în timp ce se aflau în autoturismul acestuia, pe marginea DN75 în raza oraşului Cîmpeni, în zona staţiei ITP și la interval de câteva zile după prima întâlnire a întreţinut din nou relaţii sexuale consimţite cu persoana vătămată, în timp ce se aflau în autoturismul acestuia, parcat în apropierea Primăriei Sohodol”.

Viol

Apoi acesta va fi judecat pentru viol. Pentru o faptă comisă în luna noiembrie a anului 2020. Atunci fata se afla tot în mașina inculpatului, în jurul orei 03.00 noaptea.

Tânărul încerca să o convingă să întrețină raporturi sexuale, dar acesta refuza. La un moment dat bărbatul s-a dezbrăcat și în timp ce o ținea de mâini a dezbrăcat-o și pe minoră.

Apoi i-a spus că nu o va duce acasă dacă nu va întreține realații cu el.

”(…) în încercarea de a o determina pe persoana vătămată să întreţină raporturi sexuale cu el, inculpatul spunându-i acesteia că nu o va duce acasă dacă nu acceptă, lovind totodată cu palma geamul autoturismului, fapt pentru care într-un final persoana vătămată a cedat şi a întreţinut raporturi sexuale”, au notat magistrații.

Șantaj

Ultima faptă pentru care va fi judecat a avut loc la un an distanță în lunile octombrie și decembrie. Este vorba despre șantaj. Acesta a spunat-o pe minoră cu un număr ascuns și în timp ce avea vocea schimbată o șantaja pe minoră.

Mai exat i-a spus că dacă nu va întreține iar relații cu el va face public, pe rețelele șociale, un video explicit cu minora. Fata a refuzat în ambele rânduri să se întâlească cu acesta.

Al doilea bărbat trimis în judecată în dosar

Pe lângă inculpatul cu trei capete de acuzare, în dosar va fi judecat și un alt bărbat. Acesta va ajunge în fața instanței pentru act sexual cu un minor.

Mai exact că în 2021, deși știa că fata are 15 ani a întreținut 7 acte cu acesta.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate