Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Bacău, prins de polițiștii din Alba la volan fără permis. Bărbatul ar fi consumat și substanțe psihoactive

Publicat

politie

Un tânăr de 21 de ani din județul Bacău este cercetat de polițiștii din Alba, după ce a fost testat cu aparatul drugtest, indicând că există posibilitatea ca acesta să fii consumat substanțe interzise. De asemenea, acesta nu avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 9 februarie 2024, în jurul orei 01:20, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Ocna Mureș, sprijiniți de polițiștii Serviciului Rutier, au oprit, pentru control, pe strada Traian din localitatea Unirea, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Buhuși, județul Bacău.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax