Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Bistra ARESTAT pentru tentativă de OMOR, în urma unei altercaţii la discotecă, în Cîmpeni. Victima, tăiată la gât cu cioburi de pahar

Publicat

Un tânăr de 24 de ani din Bistra a fost arestat preventiv în urma unei altercaţii petrecute la discotecă, în Cîmpeni. S-a enervat pe un tânăr de 18 ani din comuna Vadu Moţilor, care, împins de altă persoană, din greşeală, s-a lovit de acesta, pe ringul de dans. Tânărul din Bistra l-a „recompensat” cu o lovitură în maxilar, însă în mână avea un pahar, acesta s-a spart şi cioburile l-au tăiat în zona gâtului. Tânărul de 18 ani a ajuns la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar agresorul a intrat preventiv după gratii pentru tentativă de omor.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, în noaptea de joi spre vineri (17/18 iulie). Poliţia a fost sesizată la ora 3.39, privind faptul că, în incinta unui local public din oraşul Cîmpeni, un tânăr s-a tăiat involuntar la gât.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că F.M., de 18 ani, din comuna Vadu Moţilor, judeţul Alba, în timp ce se afla pe ringul de dans din incinta localului, la un moment dat s-a dezechilibrat, fiind împins involuntar de către o altă persoană şi s-a lovit de A.I.C., de 24 ani, din comuna Bistra. Deranjat de acest lucru, A.I.C., l-a lovit pe F.M. în maxilar, cu mâna în care avea un pahar, care s-a spart, producându-i leziuni în zona gâtului.

Tânărul a fost transportat la Spitalul orăşenesc Câmpeni şi ulterior la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Pe numele lui A.I.C., poliţiştii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Ulterior, având în vedere concluziile preliminare formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, din care rezultă faptul că victima a suferit mai multe plăgi tăiate într-o zonă vitală, dosarul a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale şi declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la infracţiunile de omor în forma tentativei de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Joi, 24 iulie, ca urmare a contestaţiei formulate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, împotriva soluţiei de respingere a cererii de arestare preventivă pronunţată de judecătorul din cadrul Tribunalului Alba, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus arestarea preventivă a lui A.I.C., pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. El Barto

    sâmbătă, 26.07.2014 at 03:49

    Mocani prosti, tipic…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax