Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Blaj, ARESTAT după ce și-a bătut prietena care era martor în dosarul său

Publicat

pol

Un tânăr din Blaj a fost arestat după ce, în timpul măsurii preventive a controlului judiciar, a comis alte fapte penale. Acesta și-a bătut prietena care era martor în dosarul în care este cercetat pentru furt.

Potrivit IPJ Alba, luni, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj, au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Blaj, față de un tânăr de 21 de ani, din  municipiu.

Pe numele  acestuia, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a încălcat condițiile prevăzute în măsura preventivă a controlului judiciar sub care era cercetat pentru mai multe fapte de furt calificat, săvârșite în perioada octombrie – decembrie 2018.

În 9 noiembrie, bărbatul s-ar fi apropiat de concubina sa, cu toate că acest lucru îi era interzis, femeia având calitatea de martor în dosarele penale privind faptele de furt și, mai mult decât atât, a agresat-o.

Acesta s-a ales cu un nou dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii i-au sesizat pe magistrați în legătură cu încălcarea prevederilor controlului judiciar.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax