Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânâr din Blaj care a bătut fără nici un motiv un minor în parcarea unui market, trimis în judecată. Ce au spus medicii legiști

Publicat

Un tânăr din Blaj care a bătut fără nici un motiv un minor, în parcarea magazinului Kaufland, a fost trimis în judecată. Dosarul a trecut de cameră preliminară la aproape trei ani de la comiterea faptei. 

În data de 2 august 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

Când a comis fapta pentru care va fi judecat acesta avea 15 ani, la fel și cel pe care l-a lovit.

S-a întâmplat în data de 30 noiembrie 2024. Atunci persoana vătămată, un minor de 15 ani se afla în parcarea magazinului Kaufland din Blaj.

La un moment dat, inculpatul, s-a ”apropiat de grupul de persoane din care făcea parte persoana vătămată și s-a adresat către acestea folosind expresia „spargeți gașca”.

L-a bătut fără nici un motiv

La câteva minute, inculpatul a revenit în apropierea persoanelor menționate anterior și i-a solicitat amenințător persoanei vătămate  să vină lângă el să vorbească cu acesta”, au notat magistrații.

Tânărul s-a apropiat de agresor, iar cel din urma l-a întrebat cine este și de unde este.

”Apoi, fără niciun motiv, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate două lovituri cu pumnul, prima în zona ochiului stâng si cea de-a doua în zona laterală a feței. În urma loviturilor aplicate, persoana vătămată s-a dezechilibrat și a căzut pe jos”, se mai arată în motivarea instanței.

În urma expertizei medico legale, medicii de la Serviciul de Medicină Legală Alba au concluzionat că la momentul comiterii faptei inculpatul a avut discernământ diminuat. De asemenea că avea mai multe tulburări de personalitate.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate