Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Blaj, cu dosar penal pentru furt. A fost prins în flagrant în timp ce transporta țevi sustrase de pe șantierul căii ferate

Publicat

politie

masina politie rutiera Un tânăr de 18 ani din Blaj s-a ales cu dosar penal pentru furt. Polițiștii din Blaj l-au surprins în flagrant, în timp ce transporta mai multe țevi furate de pe șantierul căii ferate.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 iunie, în jurul orelor 21.30, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-a surprins în flagrant delict pe un tânăr, în timp ce transporta mai multe ţevi ce s-au dovedit a fi furate de pe şantierul căii ferate, aflată în curs de reabilitare.

Ţevile, în valoare de 400 de lei, au fost restituite societăţii păgubite, iar faţă S.I., de 18 ani, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax