Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tânăr din Blaj, după gratii pentru furt calificat. Are de executat 3 ani şi 6 luni de închisoare pe baza unui mandat din ultima zi a anului trecut

Publicat

Un tânăr din Blaj care a fost condamnat la sfârşitul lunii decembrie la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru furt calificat a ajuns după gratii, la Penitenciarul Aiud. Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Hopârta l-au identificat, miercuri, pe raza localităţii Silivaş.

M.F.M., de 19 ani, din municipiul Blaj este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, admis de magistraţii Judecătoriei Blaj, la 31 decembrie 2013. Tânărul este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

Condamnatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba urmând să fie transferat în Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.

foto: arhiva

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax