Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Blaj prins la volan, băut, fără permis, dar și fără act care să-i justifice prezența pe stradă

Publicat

politie noaptea

Un tânăr din Blaj s-a ales cu dosar penal și a fost sancționat cu o amendă considerabilă, după ce a fost prins, noaptea, la volan, fără a deține permis, sub influența alcoolului, dar și fără vreun act prin care să justifice prezența pe stradă, date fiind restricțiile de circulație în starea de urgență.

Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 00.15, o patrulă formată dintr-un polițist și un jandarm din Blaj l-a depistat pe un tânăr, de 22 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Plopilor, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

În plus, polițiștii au constatat că tânărul nu a putut prezenta nici un document care să justifice prezența sa pe stradă.

Polițiștii l-au sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr. 3 din 24.03.2020, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marincas Gelu

    marți, 31.03.2020 at 12:46

    Acum ca s-au întors proletari din Franța cu masini de 509 de euro bucata și fără permis vă fi concurs de etalat bogăția automobilistica prin Blaj. Dacă sunt prinși primul lucru ar trebui să fie puși să scrie o declarație de mâna și apoi daca au permis să fie anulat . Merg în Franța și Germania și declara ca le-au fost furate actele și de acolo primesc o dovadă provizorie pt circulație și ei nu au avut permis. Sunt adevarate bombe și în satele din jurul Blajului și în Blaj s-au umplut de masini pe la porțile lor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax