Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Blaj REȚINUT de polițiști. A mers la locuința fostei concubine unde ar fi declanșat un scandal

Publicat

pixabay free

Polițiștii din Blaj au reținut miercuri un tânăr care și-ar fi agresat fosta concubină și s-ar fi manifestat violent față de membrii familiei ei. A fost emis și un ordin provizoriu de protecție.

În după amiaza zilei de miercuri, 23 martie 2022, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată de către o tânără, de 22 de ani, din Blaj, cu privire la faptul că fostul concubin s-a deplasat la locuința sa și a făcut scandal.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că tânărul, în vârstă de 24 de ani, ar fi mers la locuința fostei concubine unde s-ar fi manifestat violent față de aceasta și de membrii familiei sale și ar fi distrus bunuri din locuință.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de reclamantă a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Totodată, față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, violare de domiciliu, distrugere și lovirea sau alte violențe și a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de azi reținutul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

sursa: IPJ Alba

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax