Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Blandiana, cercetat penal după ce a condus o maşină fără permis, a produs un accident şi a fugit de la locul faptei

Publicat

pol

Un tânăr de 22 de ani din comuna Blandiana este cercetat penal după ce, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, a lovit o mașină care era staționată și a fugit de la fața locului Din primele cercetări, polițiștii au descoperit că autorizația mașinii era expirată.

Poliția rutieră din Alba Iulia a intervenit, miercuri 29 ianuarie, pentru soluţionarea unu eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs pe raza comunei Blandiana.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că M.A., de 22 de ani, din comuna Blandiana, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce era staţionat în afara carosabilului.

După producerea accidentului, tânărul a părăsit locul producerii acestuia fără a anunţa poliţia.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autorizaţia provizorie a autoturismului condus de tânăr era expirată, iar autoturismul i-a fost încredinţat de M.C.A., de 25 de ani, din comuna Blandiana.

Faţă de conducătorul auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, iar, faţă de tânărul care i-a încuviinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredinţarea cu ştiinţă, pentru conducere pe drumurile publice, a unui autovehicul, unei persoane ce nu posedă permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax