Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Brașov cercetat de poliție. A furat dintr-un magazin din Sebeș mai multe sticle cu alcool.

Publicat

furt magazin alcool

Un tânăr de 18 ani din Brașov a fost identificat de către polițiștii din Sebeș ca fiind responsabil pentru un furt dintr-un magazin, cu un prejudiciu de 4.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe un tânăr de 18 ani, din judeţul Braşov, ca persoană bănuită de săvârșirea unor infracțiuni de furt, dintr-o societate comercială, cu un prejudiciu în valoare de peste 4.000 de lei.

Se pare că, în zilele de 6 şi 9 octombrie 2018, tânărul ar fi profitat de neatenţia angajaţilor unui magazin şi ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, în valoare totală de 4.415 lei.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax