Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Braşov, prins la volanul unui autoturism cu plăcuţe de înmatriculare false, fără permis, în Vinţu de Jos

Publicat

masina politie

Un tânăr din Braşov s-a ales cu dosar penal în Alba, după ce a condus, fără permis, un autoturism pe care erau aplicate plăcuţe false de înmatriculare. A fost oprit de Poliţie, la Vinţu de Jos.

Potrivit IPJ Alba, în 16 octombrie, în jurul orei 2.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au oprit, pentru control, pe raza Lucian Blaga din Vinţu de Jos, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din judeţul Braşov.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul condus de acesta nu este înmatriculat în circulaţie, plăcuţele de înmatriculare aplicate pe autoturism fiind false.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice, a unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax