Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Bucerdea Grânoasă, după gratii pentru conducere fără permis. Are de executat doi ani și două luni de închisoare

Publicat

arestat_catuse Un tânăr din Bucerdea Grânoasă care a fost condamnat la sfârșitul lunii martie la doi ani şi două luni de închisoare pentru „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” a ajuns după gratii, la Penitenciarul Aiud.

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 aprilie, poliţiştii Postului de Poliție Bucerdea Grânoasă l-au identificat şi reţinut pe R.A.C., de 23 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care este posesorul unui mandat de executate a pedepsei închisorii, emis la data de 29 martie de Judecătoria Alba Iulia.

Tânărul a fost condamnat la doi ani și două luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de ,,conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 355 alin.1 Cod Penal.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax