Connect with us
Publicitate

BLAJ

Tânăr din Bucerdea Grânoasă, reținut de Poliție pentru violență, distrugere, violare de domiciliu și amenințare. Ce a făcut

Publicat

Un tânăr din comuna Bucerdea Grânoasă a fost reținut după ce a intrat în curtea unei rude, un bărbat din localitate, pe care l-ar fi agresat și amenințat.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 26 iunie, polițiștii Secției 5 Politie Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 24 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care este cercetat pentru violență în familie, distrugere, violare de domiciliu și amenințare.

Duminică, în jurul orei 22.30, în urma unui conflict spontan avut cu o rudă (un bărbat de 58 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă), ar fi pătruns, fără drept, în curtea acestuia și l-ar fi agresat și amenințat.

Persoana reținută va fi prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit unor surse, bărbatul de 58 de ani ar fi unchiul tânărului care l-a agresat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax